26 Ocak 2012 Perşembe

İlişkinin Başında Bo Derek Kıvamında Olan Hatun Sonra Nerelere Kaybolur?


Bir yere kaybolmaz, orada durur. Bo Derek’ten kasıt, seksi kadındır. Bo Derek her zaman seksidir.

Seksi kadın şişmanlamaz, yaşlanmaz, yıpranmaz, sıçmaz, yemez, içmez! Yerse de muz yer, dondurma yer en fazla! Eşofman giymez, makyajı bozulmaz, sivilcesi olmaz! Uykusu gelmez, gelse de kimse görmez gözlerinin kaydığını.

İlişkinin başında Bo Derek kıvamında olan kadın, ilişki süresince, sizin göremediğiniz zamanlarda pedikür yaptırır, ayaklarını üç kuruşa geçinmeye çalışan bir kızcağızın kucağına uzatıp… Önce pedikürü yapar bu “manikürcü” dediğimiz kızlar. Milletin ayak tırnağını kesme, topuğunu ovalama işi bir an önce bitsin isterler… Pis pis tırnaklar saçılır etrafa, bir oğlan çocuğu gelir, süpürür, sonra da kahve getirir… Eli ayağı bakımlıdır o kadının, istediği zaman istediği yerine baktıracak zamanı vardır.

İlişkinin başında Bo Derek kıvamında olan kadın, epilasyon da yaptırır, ne güzel benzetmedir, “tütsülenmiş tavuk gibi” kokar o odalar, siz görmezsiniz, duymazsınız.

Yediğine, içtiğine dikkat eder sizden önce, ama rakı sofrasında eşlik etmesini istersiniz, ocakbaşında lavaş yesin tereyağı ve tulum peyniriyle… Yemese, mızmız dersiniz, yese ayrı dert…
“Nerede o seksi kadın? Yağların altında kaldı!”

İlişkinin başında nazını niyazını çektiğiniz, hazırlanmasını sesinizi çıkarmadan beklediğiniz kadın, kırk saatte evden çıkamayan kadın olur sonradan. Kime süsleniyorsa bu kadar?! İlişkinin başında, sizinle buluşacağı için iki saat öncesinden hazırlanmaya başlar, haberiniz olmaz. 

Devamında ise, isten kaçta çıktığını, ne zaman ne yaptığını bildiğiniz için vermezsiniz ona ihtiyacı olan zamanı, bildiği gibi hazırlanamaz. Aceleyle fırlar evden size bekletmemek için, parfüm bile sıkamaz…
“Nerede o seksi kadın?” Makyajı yarım kaldı!

İlişkinin başında, her haliyle bayıldığınız kadın, size kendini beğendirme telaşına kapılmaya başlar sonradan. Hem kendine ayırdığı zaman kısıtlanmış, hem karşı tarafın beklentileri artmıştır. İlk günkü gibi olmasını istersiniz her daim, evde pijamayla dolaşamaz! Gecelik giyse seksisinden, “Manyak mısın bu soğukta!” dersiniz, ne yapsa yaranamaz! Üşüyemez, ter kokamaz, hasta olsa burnu akamaz!
“Nerede o seksi kadın?” Sıkıldınız, yarı yolda kaldı!


********************************************************************************
Bu yazıyı beğendiyseniz
Bizden Geçti

3 yorum:

  1. Bir erkek yazar gibi başlayan yazının bayan bir yazar elinden çıktığını anlamak profesyonel olmayı gerektirmiyor. Kısaca şuna hepimiz insanız dese sanki patlar. Ama yok, her zaman suçu erkeğe atma eğilimi var ya son zamanların en boktan modası. Her moda olan şey gibi bu da kabak tadı verdi artık. Bırakın erkeğe taş, çamur ya da bok atmayı... Kadınlık zor zanaat olabilir. Ama erkek olmaktan daha zor değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anonim olmayan yorumunuz için teşekkür ederim. Değerli vaktinizin iki-üç dakikasını daha ayırıp "Kocalar Karılarıyla Neden Sohbet Etmez?" adlı yazımı da okursanız, amacımın erkeklere bok atmak değil, hayata dair gözlemlerimi paylaşmak olduğunu görebilirsiniz... Gerçi o yazıyı da kadınlar pek anlamamış :)

      Sil
  2. ben erkeklere bok atmak olarak gormedim bu yaziyi.. super degil ama idare eder.

    YanıtlaSil