4 Ocak 2012 Çarşamba

Hayalindeki Kişiyi Asla İstemezsin Desem?


Sana iyi davranan, bir dediğini iki etmeyen, gözünün içine bakan, senin için herşeyi göze alan biri var.

Becerikli hem de, elinden herşey geliyor. Seni mutlu etmek için herşeyi yapıyor. 

Sen bir kadın mısın, erkek mi? Önce onu söyle. 

Kadın mısın? Tamam, devam edelim.
Tam hayallerindeki erkek var karşında, gerçek olamayacak kadar mükemmel bir erkek. Yakışıklı, boylu poslu, renkli, eğlenceli, romantik, sana küçük sürprizler yapmayı seviyor, seni tatillere götürüyor. 

İşi gücü, ailesi, çevresi dört dörtlük. Sosyal, sevilen, yeri geldiğinde ağırbaşlı, bazen cool! Seksi, libidosu yüksek, enerjisi yerinde…

Erkek misin? O zaman oradan devam edelim. 

Tam hayallerindeki kadın var karşında, gerçek olamayacak kadar mükemmel bir kadın. Güzel mi güzel, huylu mu huylu, renkli, eğlenceli, romantik, sana küçük sürprizler yapmayı seviyor, onun için yaptığın herşeye bayılıyor. 


Elini sallasa ellisi, ama o senden başkasını görmüyor. Seksi, libido göklerde, enerjisi yerinde, sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta en pahalısından fahişe!

Buradan sonrası, homoseksüel de olsan aynı…

Hiç bir şey için zorlamıyor, değiştirmeye çalışmıyor, olduğun gibi kabul ediyor. Kızmıyor, yok yere kavga gürültü çıkarmıyor. Arkadaşların ona bayılıyor, içten içe kıskanıyorlar hatta, gıptayla bakıyorlar sana ve ilişkinize. 

Çocukları seviyorsan o da seviyor, istemiyorsan o da istemiyor. Sevmediğin arkadaşlarıyla görüşmüyor, sevdiklerini o da seviyor. İstemediğin şeyleri yapmıyor, istediklerini anında yapıyor. 

Güvenini sarsacak hiçbir şey yapmıyor. Arada bir, arada ama çok nadir, kendinden beklenmeyecek hareketler yaparak seni şaşırtıyor, eğlendiriyor. Aldatmıyor, kıskanmıyor, sen kıskandığında hoşuna gidiyor, kızmıyor. Kısacası bugüne kadar hep şikayet ettiğin şeylerin hiçbirini yaşatmıyor sana…


Eee? 
Nerede kavga gürültü? 
Nerede galip çıkılan tartışmalar, nerede elde etmek, yola sokmak için uğraş vermeler? Nerede zaferler? Neye itiraz edeceksin, neden şikayet edecek, neyi düzeltmeye çalışacaksın şimdi?

Gerçekten sıkıcı değil mi?

İstediğin şey, hayalindeki kişinin karşına çıkması değil, karşına çıkan kişiyi hayalindeki kişiye dönüştürmektir aslında. Dönüştürmeye çalışmak ya da… 

Çünkü bunu başardığın anda, o artık senin için bir uğraş olmaktan çıkacak. Kısa süreli bir ego tatmini yaşayacak, sonra aynı becerilerini, farklı kişiler üzerinde yeniden göstermek isteyeceksin.

Anlamsız mı buldun bu yazdıklarımı?

Sıkıcısın!

Ama mutlusundur, ne şanslısın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder